Новина

Железница "слага зимните гуми" за неделния мач

Железница

Забрана за публика и заснежен терен ще съпътстват предпоследната среща на ст. "Анева чешма"  за ФК Железница през тази година. 

Забраната за публика "долетя" тази нощ от администрацията на ЗС по нареждане на РЗИ към БФС София. Тази новина бе очаквана, но не би трябвало да разочарова желаещите да наблюдават неделния мач на живо. Стадион "Анева чешма" е от отворен тип и всеки мераклия може за заеме удобна и безопасна позиция извън огражденията на терена, без с това да нарушава забраната на здравната комисия към БФС. 

По-тревожно е състоянието на терена, който след падналия вчера първи за годината сняг е покрит от "снежна пелена". Ако прогнозите на метеоролозите се оправдаят се очаква вечерта преди мача снежната покривка да достигне 30 см. Това ще наложи отлагане на мача с 24 часа, категорични са експерти от БФС, а вероятността мачът на ФК Железница от 8. кръг на ОГ София юг да се играе в понеделник е съвсем реална. 

Това няма да бъде проблем за играчите на ФК Железница, които вече свикнаха да играят мачовете в делнични дни, дори в непълен състав, покрай участията на отбора в турнира за Купата на АФЛ.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори