Новина

"Железница" ще изиграе още 4 мача преди Коледа

ФК Железница ще изиграе поне още четири мача преди да посрещне Новата година. Срещите са от програмата на "Коледния турнир", организиран от БФС в НФБ Бояна. В него участие ще вземе отборът на ФК Железница от подготвителните групи до седем години. Това ще бъде първо участие на ФК Железница в официален турнир за тази възраст и съвсем очаквано отборът бе разпределен във втора група заедно с още девет софийски клуба, които ще се срещнат в Бояна в периода 17-ти -19-ти декември 2021г.

Малките футболисти на ФК Железница ще открият турнира в петък 17-ти декември от 10:00 с мач срещу отбора на "Арес". В същия ден от 14:00 "Синовете на Витоша" ще играят срещу "Софияспорт 2020". Програмата предвижда още два мача от груповата фаза. По един в събота и неделя, съответно срещу ДФА "Комета" и "Спартак София". Отборите, които завършат на първите две места в двете групи се класират за 1/2 финали и ще изиграят по още два мача. 

По всяка вероятност с мач годината ще изпратят и по-големите деца на ФК Железница до девет годишна възраст. Ако климатичните условия позволят, отборът на ФК Железница в тази възрастова група ще гостува на "Зенит" (София) за приятелски мач седмица преди Коледа. 

Представителният отбор на ФК Железница приключи със своите изяви на 28-ми ноември, когато се изигра последния кръг от есенния дял на Столичния шампионат. Мъжкият състав  ще се събере отново през януари за започващия на 27.02.2021 пролетен полусезон. 

 

 

 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори