Новина

  • Начало
  • Новини
  • Започнаха изграждане трибуната на стадион "Анева чешма"

Започнаха изграждане трибуната на стадион "Анева чешма"

Започнаха изграждане трибуната на стадион

Работата по изграждането на трибуна със седящи места от западната страна на стадион "Анева чешма" в село Железница продължи и през този уикенд. 

В продължение на  няколко седмици хората от УС на Сдружение "Футболен клуб Железница", играчи от мъжкия отбор и привърженици на клуба извършват доброволна и безвъзмездна трудова дейност, за да изградят цялостно новата фен зона на стадиона, която в завършен вид ще представлява трибуна с 54 седящи места, 80 метрова пешеходна алея, предпазна ограда и вишки за видеозаснемане. 

Проектът се реализира по идея на ФК "Железница" със собствени средства на Сдружението, парични и материални дарения и безвъзмезден доброволен труд. Всеки желаещ може да подкрепи успешната реализация и завършване на тази инициатива като осигури допълнително финансиране за дейностите или "удари едно рамо" в следващите трудови бригади.

Очаква се трибуната да бъде завършена до голяма степен преди началото на летните турнири от програмата на "Витоша къп". До официалното й откриване пък от клуба събират предложения за това, какво име да носи новата трибуна. За момента от ръководството са се спрели на варианта "Трибуна  Морожина", каквото е името на близката до стадиона местност, но ще бъдат разглеждани всички автентични и уместни предложения от привържениците.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори