Новина

  • Начало
  • Новини
  • Започна записването за "Витоша къп 2021". Три отбора вече потвърдиха участие

Започна записването за "Витоша къп 2021". Три отбора вече потвърдиха участие

Започна записването за

Започна записването за регионалния футболен турнир "Витоша къп", на който ръководството на ФК Железница е организатор, а мъжкият отбор е сигурен участник като домакин на проявата. 

Тазгодишният турнир ще бъде четвърти поред, като домакините вярват, че отново ще има надграждане спрямо предишните три сезона.  "Витоша къп 2021" трябва да започне точно след 21 седмици- на 24.07.21 и да продължи 6 седмици.  Жребият за груповата фаза ще бъде изтеглен месец по - рано, за да бъде дадена възможност на участващите отбори, да плануват  по отрано своята програма.

Основният формат на "Витоша къп", в който се проведоха първите два турнира е за 8 отбора. И тази година организаторите са готови при нужда да използват разширения формат за 12 отбора, както беше през изминалата година. 

Три от квотите за участие в четвъртото издание на турнира вече са запълнени. За четвърти пореден път участие ще вземат отборите на ФК Железница и Витоша (Бистрица), а с втора изява ще се ангажира Козаро (Ботевград).

Повече информация можете да откриете в официалния афиш за събитието в галерията към статията или на фейсбук страницата на турнира:

https://m.facebook.com/Vitoshacup2018/?ref=bookmarks

Архив от турнира, снимки на досегашните участници и още информация можете да прочетете в секцията на Витоша къп на сайта на ФК Железница:

https://www.fczheleznitsa.com/about/vitosha-kp

Очакваме Вашите заявки за участие в турнира, както и запитвания за реклама и партньорство на телефон 0884 016796 (Захари Младенов).

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори