Новина

  • Начало
  • Новини
  • Западни клубове с интерес към футболисти на ФК Железница

Западни клубове с интерес към футболисти на ФК Железница

Западни клубове с интерес към футболисти на ФК Железница

Отборът на ФК Железница поднови участието си в първенството на столичната четвърта лига в края на месец февруари. Трудната програма в първите кръгове, многото болни, контузени и наказани футболисти попречиха отборът да събере нужния брой точки, за да задържи третото място в класирането и в момента ФК Железница е на четвърта позиция.

Въпреки перипетиите, всички налични играчи показаха голямо желание и стойност в играта си още от началото на зимната подготовка. Това накара редица водещи западноевропейски клубове да обърнат поглед към състава и в последните дни запитвания за най-активните футболисти са постъпили в клубната администрация.

Западните клубове са запознати с високата класа, но и цена на футболистите и рядко изпращат запитвания и оферти. Надеждите им обаче, че този път ще имат успех в привличането на наши футболисти в своите клубове се дължи на факта, че в момента всички нощни клубове в България са затворени. Това е причината собствениците на подобен род заведения в Западна Европа, да потърсят класни попадения за повдигане нивото на веселие в своите ресторанти, бирарии и дискотеки.

Засега ръководството на ФК Железница отклонява всички запитвания, като причината е, че не желае да се раздели с нито един от своите футболисти и иска да ги съхрани в отбора за предстоящите мачове от Витоша къп 2021.

Честит 1- ви април уважаеми читатели и скъпи привърженици на ФК Железница. Честит празник на шегата и веселието. Надяваме се, че всеки от вас е пуснал лека усмивка, когато е прочел тези редове. Бъдете здрави! Очакваме ви на следващите мачове на ФК Железница.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори