Новина

"Витоша къп" ще има нов шампион


  • Новини

В неделя 21-ви август предстоят да се изиграят последните два мача от програмата на петото юбилейно издание на "Витоша къп", което може да се окаже и последно в този маратонски формат с 26 срещи за по-малко от един месец. Причината е подготвяният "ремонт" на тревното покритие на стадион "Анева чешма" и вероятното изграждане на поливна система през следващата година. Повече ясното по темата ще бъде внесена в началото на 2023 -та година, когато ще бъде публикуван календарът с всички планирани турнири "Витоша къп" за следващото лято.

На този етап е ясно едно - "Витоша къп" ще има нов шампион, след като отборите на "Кремиковци" и "Рилец" (Говедарци) "изплуваха" до място на финала след тежки битки на наводнения от проливните дъждове през миналата седмица терен и ще спорят за трофея в неделя от 17:00. След последния съдийски сигнал ще научим кой от двата отбара ще се нареди до "Витоша" (Бистрица) и "Железница", които имат има по две титли от турнира. От 13:30 "Железница" и "Козаро" също ще се изправят за втори път в турнира един срещу друг, този път в спор за третото място. 

След изиграването на последните два двубоя ще бъдат връчени следните отборни и индивидуални награди:

4-то място - медали 

3-то място - купа и медали 

2-ро  място - купа и медали 

1-во място - купа и медали 

Статуетка за Fairplay

Статуетка "Най-добър вратар" 

Статуетка "Голмайстор"

Статуетка "Гол на турнира" - връчва след края на турнира. Победителят се определя след гласуване на потребителите във facebook.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори