Новина

  • Начало
  • Новини
  • ПОБЕДНАТА СЕРИЯ НА ФК ЖЕЛЕЗНИЦА ОСТАВА ПОД КАРАНТИНА

ПОБЕДНАТА СЕРИЯ НА ФК ЖЕЛЕЗНИЦА ОСТАВА ПОД КАРАНТИНА

ПОБЕДНАТА СЕРИЯ НА ФК ЖЕЛЕЗНИЦА ОСТАВА ПОД КАРАНТИНА

Въпреки, че не игра през уикенда ФК Железница получи служебна победа над отказалия се от участие в първенството отбор на Младост 2015. ФК Железница спечели последните си три срещи от есенния дял и стартира с нови две пролетния, което води до серия от 5 поредни победи – най дългата серия през настоящия сезон. Припомняме, че най-дългата серия от победи в историята на ФК Железница бе постигната през миналия сезон, когато тимът спечели рекордните 15 поредни официални мача.


Две са положителните страни в текущата серия от победи за ФК Железница. На първо място три от тях бяха спечелени като гост на изключително тежките терени в Кокаляне, Долни Пасарел и Люлин, където доста често гостуващите отбори „стъпват на криво“. 


Вторият положителен знак е головата разлика 20:3 и по - специално броят на допуснатите голове. ФК Железница играе доста колебиво в защита и макар, че е сред топ 5 в класирането е един от отборите с най-много допуснати голове в дивизията. Към момента не е ясно кога най-рано ФК Железница ще има възможност да продължи своята победна серия. Както беше съобщено по-рано днес всички първенства и турнири от аматьорския футбол в системата на БФС бяха преустановени. 

Спирането на първенствата и турнирите ще бъде в сила до второ нареждане, съобразно ситуацията в страната и решения на Националния оперативен щаб.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори