Новина

Писаха "отличен" на ФК "Железница" в Требич

Писаха

Отборът на ФК "Железница" получи отлична оценка в трети пореден мач от първенството на АОГ София Юг, този път обаче само за добро поведение. След категоричните победи с по 6:0 в предишните два кръга, сега желенчани трябваше да усетят горчивия вкус на поражението с подобен резултат, след като отстъпиха с 1:6 при визитата си в Требич на един от местните футболни състави. 

Футболистите на ФК "Железница" категорично не успяха да се адаптират към неприятните условия за игра на основия терен на спортната база в софийското "предградие" и логично допуснаха бързо и лесно да изостанат в резултата още в откриващите минути на мача. Въпреки проблясъците в играта на отбора в преден план, довели до създаването на немалко голови положения, играчите така и не можаха да се впишат в руслото на двубоя. С много вяло поведение и без никакво настроение съвсем  закономерно прекосиха София по обратния път до Железница без спечелена точка. 

Поражението е едва четвърто за клуба от началото на сезона в 17 изиграни срещи и оставя отбора на пето място в класирането вече при доста сериозно изоставане от "топ" отборите в шампионата. Сезонът за ФК "Железница" обаче едва сега започва. След като в първите осем кръга от пролетния полусезон отборът изигра едва четири срещи, загубвайки какъвто и да е игрови ритъм, в заключителните пет седмици на надпреварата на ФК "Железница" се налага да изиграе цели седем мача, шест от които на стадион "Анева чешма". 

Поредицата от домакински мачове започва този четвъртък с изиграването на отложената от 20-ти кръг среща срещу "Академик-1947" (София). Двубоят е с начало 18:00 часа. Пълната програма за оставащите седем мача може да намерите в раздел "мачове" на нашия уебсайт. 

 

 

 

 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори