Новина

  • Начало
  • Новини
  • ОСНОВНАТА СХЕМА НА ВИТОША КЪП 2020 Е ЗАПЪЛНЕНА, ВЪЗМОЖНО Е ПЪРВО ИЗДАНИЕ С 12 ОТБОРА

ОСНОВНАТА СХЕМА НА ВИТОША КЪП 2020 Е ЗАПЪЛНЕНА, ВЪЗМОЖНО Е ПЪРВО ИЗДАНИЕ С 12 ОТБОРА

ОСНОВНАТА СХЕМА НА ВИТОША КЪП 2020 Е ЗАПЪЛНЕНА, ВЪЗМОЖНО Е ПЪРВО ИЗДАНИЕ С 12 ОТБОРА

Свободните квоти за участие в третото поредно издание на Витоша къп 2020 се запълниха, след като 8 тима от 4-та лига вече потвърдиха своето участие в турнира, който трябва да започне в края на месец юли. Схемата на провеждане на Витоша къп е съставена за 8 отбора и през изминалите две лета точно толкова бе броят на тимовете, които се впуснаха в надпревара за купата. През този трети сезон обаче има възможност Витоша къп да се проведе във формат от 12 отбора. Причината за това е

завишеният интерес към събитието и броят на тимовете, които проявяват желание за участие. Организаторите вече са готови с допълнителна схема и програма за провеждане на Витоша къп 2020 във формат за 12 отбора. Този план ще влезе в действие при условие, че още 4 отбора се запишат за участие в турнира до края на месец май 2020, в противен случай Витоша къп 2020 отново ще се проведе в добре познатия формат от 2018 и 2019.

Очаква се надпреварата за Витоша къп 2020 да предложи много футболни емоции и качествени двубой, тъй като сред участниците през този сезон се забелязват топ тимове (б.а. за ниво 4-та лига) от цели 5 футболни региона. За първи път представители и на четирите софийски групи се включват във Витоша къп. Това са:
ОГ София Юг – ФК Железница, Витоша (Бистрица) и Спарта (София).
ОГ София Север - ФК Банкя 2009.
ОГ София Запад – Козаро (Ботевград) и ФК Петърч.
ОГ София Изток – Рилец (Говедарци).
Групата от осем отбора се допълва от един от топ отборите в ОГ Кюстендил (Осогово) – ФК Армейци.
След изтичане на удължения срок за записване и съставът на Витоша къп бъде потвърден (б.а. 8 или 12 отбора) ще бъде насрочена дата за жребий, който по традиция се състои в средата на месец юни.

Отборите, които имат нужда от повече информация или желаят да се включат във Витоша къп 2020 при формат от 12 отбора могат да позвънят на телефон 0884 016796 (Захари Младенов).

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори