Новина

  • Начало
  • Новини
  • Набор на пандемията от "COVID-19" подари безплатна рекламна кампания на ФК Железница

Набор на пандемията от "COVID-19" подари безплатна рекламна кампания на ФК Железница

Набор на пандемията от

Отбор, който е изиграл своята първа среща от системата на БФС само няколко седмици преди първия регистриран случай на коронавирус-SARS-CoV-2, продължава да се опитва да опетни името на ФК Железница и да омаловажи повече от 15 години усилена дейност за развитие на аматьорски спорт на територията на малко населено място с клевети и обиди в интернет пространството. 

Опитите на въпросния клуб да разпространят лъжливи новини във всички спортни сайтове, бяха осуетени от собственото им "видео доказателство". Оказва се, че зад томовете отровни слова се таи дълбоко скрита омраза на президента на "гражданите" заради участието (или по-точно неучастието) на неговия отбор във футболен турнир, който ФК Железница организира поради отказ на собствения му тим в дните преди старта на надпреварата. Ситуация, за която по желание на члена на УС на софиянци Николай Гигов бе запазена дискретност (за да не се уронва престижа на техния клуб). Би било редно футболният анонимник, който си позволява да разпространява неточни и лъжливи новини, първо да се уточни и изясни със собствените си саратници, а относно претенциите за невъзстановен членски внос, да се обърне към старши треньора на своя отбор за повече информация (б.а. не искаме да намесваме името на въпросния човек). 

Ръководството на ФК Железница разбира, че всеки се нуждае от внимание и че всеки има право да изказва своята гледна точка и да защитава своята правда, но всичко това трябва да се случва с финес, позовайки се на ясни правила и точни факти, а не на разпространение на клевети и обиди. Ръководството на ФК Железница също благодари за безплатната рекламна кампания и очаква с нетърпение срещата в съда с колегите от ФК "Обеля сити". Съдът, който в нашите среди се нарича футболен терен. 

А дотогава "гражданино" си повтаряй следното правило: всеки път когата излизаш да играеш срещу ФК Железница си стягай здраво памперса и бъди сигурен, че ще го отвориш едва когато си самичък вкъщи, защото може да вони. Припомняй си същото правило, когато решиш да отвориш и устата си. 

Не следва продължение. Край.

 

 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори