Новина

"Мач-Телеграф" похвали ФК Железница

Печатното спортно издание вестник "Мач-Телеграф" намери място в неделния си брой от 19.12.2021 да похвали дейността на ФК Железница. 

"Аматьори удариха в земята елитните тимове" е заглавието  над кратката статия. А ето и пълното съдържание на текста в нея: 

Един роден аматьорски тим направи показно за тези от елита – как се привличат фенове. Става въпрос за Железница, който е познат и като Синовете на Витоша. Тимът от Окръжните групи на София залива запалянковците си с коледни промоции. Освен това организира и кампания за членство, каквато имат още у нас Левски и Локомотив Пд. Притежателите на карти се радват и на подаръци – зимна шапка, шал и несесер. Разбира се, те вървят и със специален сертификат.

Наскоро тимът организира и първи турнир за деца, откакто съществува, след като досега развиваше предимно мъжки футбол.

„Отбор от друго ниво – така най-просто бихме определили тима на Железница! Перфектна организация и управление на клуба! От скоро и със собствена ДЮШ! Голяма част от футболистите са с опит в професионалния футбол, определено един от най-стойностните аматьорски отбори в София Област!“, отчетоха от друг аматьорски тим – Градешница.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори