Новина

  • Начало
  • Новини
  • "Левски" (София) е сред участниците на "Витоша къп-2022"

"Левски" (София) е сред участниците на "Витоша къп-2022"

"Левски" (София) ще участва със свой отбор в детския турнир по футбол 5 за деца, родени през 2014 година, който ще се проведе на 18-19 юни на стадион "Анева чешма" в село Железница (София). Този турнир е първи от програмата на "Витоша къп 2022 - Аз, ти и футболът", която през това лято включва още два детски турнира по футбол 7 за набор 2013 и набор 2012, както и юбилейното пето издание на регионалния мъжки подготвителен турнир. 

До момента са запълнени 31 от максималните 32 места за участие в детските турнири, като свободно такова има само при родените през 2014 година, където форматът е за 16 отбора. Отборите ще бъдат разпределени в четири предварителни групи, в които ще се играе всеки срещу всеки. Това гарантира на участниците минимум три турнирни мача. Първите два отбора от всяка от четирите предварителни групи се класират за 1/4 финал. 

Форматът за турнирите по футбол 7  е за осем отбора, разпределени в две предварителни групи по четири. Отново ще се играе всеки срещу всеки, което спазва "правилото" всеки отбор да изиграе поне три мача в турнира. Първите два отбора от всяка група се класират за 1/2 финал. Местата при набор 2013 и набор 2012 са запълнени, като се очаква всички клубове да потвърдят участието на своите отбори до 5-ти май. 

Паралелно с това върви е записването за участие в мъжкия турнир "Витоша къп", където до момента са получени девет заявки за участие. Имената на участниците в него ще бъдат обявени веднага щом всеки от тях потвърди своето участие. Максималният брой футболни състави, които могат да вземат участие е 12. 

За повече информация или записване - 0884 016796 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори