Новина

  • Начало
  • Новини
  • Играч на ФК Железница ще води лекция във футболен уебинар на Campionia

Играч на ФК Железница ще води лекция във футболен уебинар на Campionia

Играч на ФК Железница ще води лекция във футболен уебинар на Campionia

  • Новини

Футболистът на ФК Железница Данаил Иванов ще бъде един от лекторите по време на мащабен футболен уебинар за треньори, състезатели и родители на Campionia.bg. Иванов притежава треньорски лиценз УЕФА „А“ и е защитил докторска степен в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ на тема „Специализирана методика за обучение на 12-13 годишни футболисти“. Той ще изнесе лекция на тема "1 на 1 - подценената игра". 

Данаил Иванов е част от отбора на ФК Железница от август 2020 година. За този период е обличал 18 пъти екипа на ФК Железница и е отбелязал 2 гола. Опитният полузащитник даде своя принос и за триумфа на отбора във "Витоша къп - 2021" в края на август миналата година, като бе точен при стрелбата от бялата точка, която реши изхода от финалния двубой. Понастоящем Иванов заема различни видове длъжности в ПФК Левски като главен треньор на U8-12, U13-15, старши треньор на U11, U12, U14 и помощник треньор на U15 и U17. 

Пълна информация, съдържание, програма, лектори и регистрация за безплатния уебинар за футболисти, състезатели и треньори ще откриете на сайта на Campionia.bg:

https://campionia.bg/blog/webinar1/

Думата по време на този уебинар ще има и един от бившите футболисти на ФК Железница Александър Захариев . Той ще говори на тема  „Подготовка, провеждане и анализ на футболната тренировка“.

 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори