Новина

  • Начало
  • Новини
  • ГРУПА КАФЯВИ МЕЧКИ БЕ ЗАБЕЛЯЗАНА НА СТАДИОНА В ЖЕЛЕЗНИЦА

ГРУПА КАФЯВИ МЕЧКИ БЕ ЗАБЕЛЯЗАНА НА СТАДИОНА В ЖЕЛЕЗНИЦА

ГРУПА КАФЯВИ МЕЧКИ БЕ ЗАБЕЛЯЗАНА НА СТАДИОНА В ЖЕЛЕЗНИЦА

Няколко кафяви мечки са били забелязани на стадиона в село Железница! Това съобщиха от ръководството за официалния сайт на клуба. Едрият бозайник е традиционен обитател на Витоша планина, като броят на кафявите мечки ежогодно нараства. По неофициални данни над 20 са мечките от този вид, които бродят из дебрите на планината. Макар и едри те са едни от най-плахите диви животни и избягват срещи с човека. 

 

За момента остава загадка каква е причината едри мечки да се появят точно на футболния стадион в село Железница. Предполага се, че топлото време в края на миналата седмица е прекратило зимния им сън и ги е накарало да направят няколко леки обиколки. Зоолозите, които веднага дойдоха да изследват следите, оставени от животните по терена, споделиха, че става въпрос за индивиди с невиждани за този вид бозайници размери.Това кара специалистите да смятат, че стъпките, издълбани в земята, по-скоро са на някои от натежалите футболистите на ФК Железница, които са решили да тренират индивидуално по време на извънредното положение. 

Честит 1 -ви април уважаеми читатели и привържници на ФК Железница :). Надяваме се да сме ви развеселили в тези тягостни времена и очакваме с нетърпение момента, когатно отново ще празнуваме поредната победа на ФК Железница на нашия любим стадион. 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори