Новина

  • Начало
  • Новини
  • ФК ЖЕЛЕЗНИЦА СЛАГА КРАЙ НА СПОРТНО-СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ГОДИНА С НАГРАЖДАВАНЕ

ФК ЖЕЛЕЗНИЦА СЛАГА КРАЙ НА СПОРТНО-СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ГОДИНА С НАГРАЖДАВАНЕ

ФК ЖЕЛЕЗНИЦА СЛАГА КРАЙ НА СПОРТНО-СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ГОДИНА С НАГРАЖДАВАНЕ

  • Новини

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of soccerevent Made with PosterMyWall

В последния ден от месец май по програма ФК Железница трябваше да гостува на Спарта София. Този мач се явяваше последен от сезон 2019/20. Заради преждевременно прекратения шампионат през тази година този мач няма да се състои. Вместо това на 31. Май 2020 ФК Железница ще сложи край на спортно-състезателната година с награждаване

на отличените от феновете състезатели в класацията на Diamond Cleaning за играч на сезона. Експертът в почистването даде възможност на привържениците да определят кои трима да бъдат наградени със специални статуетки, а един от всички гласували се поздрави с ваучер за безплатно пране на мека мебел.

За начало отборът ще проведе леко тренировъчно занимание след дългата двумесечна пауза, а след това на кратка церемония на открито ще бъдат наградени отличените футболисти. Припомняме, че с титлата „Играч на сезона“ се окичи Виктор Младенов, който събра 87 гласа. Втори в класацията се нареди младата надежда на ФК Железница Десислав Аризанов, който освен с наградата от Diamond Cleaning ще получи и статуетката за голмайтор на сезон 2019/20 в Четвърта лига София – Юг. Трети в класацията на феновете остана играещият наставник на ФК Железница Захари Младенов.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори