Новина

ФК Железница си тръгна с равенство от "Странджата"

ФК Железница си тръгна с равенство от

При минусови температури и замръзнал терен се състоя четвъртата зимна контрола на ФК Железница.  Синове на Витоша пропътуваха разстоянието от 100 км до град Кюстендил, за да премерят сили с вековния Велбъжд.

Въпреки трудните условия за игра, двата отбора направиха резултатно равенство 3:3, а футболистите на ФК Железница могат да съжаляват, че не си тръгнаха с победа от "града на черешите", тъй като създадоха достатъчно чисти положения за отбелязване на гол. В самия край на мача Веселин Донков пропусна сам срещу вратаря на домакините, а преди това удари на Виктор Борисов Младенов и Захари Младенов срещнаха страничните греди.  Двамата бяха и реализаторите за ФК Железница в този мач. Виктор Б. Младенов откри головата си сметка за 2021 с две попадения, а Захари Младенов реализира своя гол номер 174 в 169 мача с екипа на ФК Железница. 

В края на седмицата ФК Железница ще изиграе своята последна контролна среща. Информация за срещата можете да прочете в следващия материал, публикуван на клубния сайт.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори