Новина

ФК Железница си пожела стотарка от Дядо Коледа

ФК Железница си пожела стотарка от Дядо Коледа

В навечерието на един от големите празници в календара на Християнското общество и само няколко дни преди Дядо Коледа да яхне вълшебния си впряг, ФК Железница получи предколеден подарък. 

Инициативата "Клубно членсвто '22" продължава и през декември, а броят на регистрираните клубни членове към ФК Железница бавно и постепенно се увеличава и достигна до там, че от администрацията издадоха своя юбилеен сертификат за благодарност с уникален клубен номер 80. Неговият притежател се казва Росен Стоянов. Той, както и всички останали, които сключат "Клубно членсвто '22" ще получи зимен комплект фен артикули - шал, шапка и ръкавици на ФК Железница като подарък. Клубният номер се издава на всеки новорегистриран клубен член и се запазва при подновяване на клубно членсвто за следващ период. В случай, че членсвтото към ФК Железница не бъде подновено в две последователни години, клубният номер се овакантява. 

Ръководството на ФК Железница изказва още веднъж своята бладораност към всеки, който с активирането на Клубно членсвто дава своя принос за поддържане дейността на Сдружението и си пожела в следващите дни Дядо Коледа да донесе и юбилейния клубен член номер 100. 

Помогнете на Дядо Коледа да изпълни това желание като заявите и сключите "Клубно членсвто '22" към ФК Железница. Годишният членски внос е на стойност 60 лв (45лв. за лица под 18 години). "Клубно членство 2022" се сключва за периода 1.12.2021-30.11.2022.

Всеки клубен член получава следните подаръци от ФК Железница:

1. Сертфикат за благодарност - издава се поименно с уникален клубен номер.

2. Зимен комплект: шапка с логото на ФК Железница и ръкавички в компактна опаковка за съхранение с клубната емблема.

3. Шал на ФК Железница. 

 

За да сключите клубно членство се свържете с нас чрез:

- формата за контакт на сайта.

- и-мейл fc.zheleznitsa@gmail.com

- facebook страницата на ФК Железница

- телефон/вайбър 0884 016796 

Всичко, което е необходимо за регистрация са: две имена, и-мейл адрес, на който да бъде изпратен сертифката и телефон за обратна връзка. 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори