Новина

ФК Железница постигна своето в Обеля

ФК Железница постигна своето в Обеля

ФК Железница се домогна до първа победа на стадион "Единство" в Обеля след 4:2 срещу местния състав. В предишните две гостувания на този стадион отборът на ФК Железница беше инкасирал поражения.

При този успех на гостите в стартовия състав личаха имената на 8 местни футболисти. Това са вратарят С. Йовчев, защитниците Н. Цветанов, Ц. Иванов и В. Страхилов, полузащитниците В. Г. Младенов и С. Георгиев и дуото в атака Д. Аризанов и З. Младенов. Останалите имена в редиците на Синове на Витоша за този мач бяха В.Б. Младенов, Г. Вълчанов, В. Шумантов, както и появилите се през втората част К. Маринов, Д. Йорданов и Д.Бояджиев.

Интересен факт е, че това беше трети мач, в последните четири гостувания на ФК Железница, на който за  главен съдия е назначен Илия Тончев. 

Успехът в Обеля може да се окаже пиров за ФК Железница. Д. Йорданов напусна терена с контузия в глезена още преди края на мача след  грубо влизане на играч на домакините, а З. Младенов доигра срещата с увредено коляно след друга опасна интервенция на съперник.

Следващата среща на ФК Железница от програмата на 4. Лига е след Великденските празници. 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори