Новина

  • Начало
  • Новини
  • ФК Железница планира 4 турнира "Витоша къп" през тази година

ФК Железница планира 4 турнира "Витоша къп" през тази година

ФК Железница планира 4 турнира

Сдружение Футболен клуб Железница планира да организира общо четири футболни турнира през тази година. 

Най-голямото и  продължително събитие ще бъде петото юбилейно издание на мъжкия турнир "Витоша къп - 2022", който ще стартира в края на месец юли и ще продължи пет седмици, служейки за лятна подготовка на отборите. 

След като през 2021 година ФК Железница организира за първи път и еднодневен детски турнир във формат 4+1, през тази в програмата на "Витоша къп" са заложени цели три турнира за подготвителни групи, част от проекта "Аз, ти и футболът".

Всеки един от тези три турнира ще се проведе в два турнирни дни на стадион "Анева чешма" в село Железница при високопланински условия на терен с естествено тревно покритие. Участието, в който и да е от турнирите на "Витоша къп" гарантира на отборите минимум три изиграни мача.

Първият от серията детски турнири е планиран за предпоследните събота и неделя на месец юни - 18- 19.06.2022 и ще се проведе във формат 4+1 за деца, родени през 2014 година (повече информация в брошурата към статията).

В последния уикенд на юни -25-26.06.2022 ще бъде първият турнир във формат 6+1 за деца, родени през 2013 година, а седмица по-късно, в началото на месец юли, турнир в същия формат ще се състои за деца, родени през 2012 година.

Всичките четири турнира са заявени в спортния календар на БФС. 

Освен купи и индивидуални статуетки за призьорите, ще бъдат предвидени медали за всяко едно от очакваните над 300 деца, които трябва да вземат участие. 

Регистрацията за всеки един от четирите турнира е отворена. Заявете мястото на вашите отбори на телефон 0884 016796.

Галерия

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори