Новина

  • Начало
  • Новини
  • ФК Железница издава сертификати с валидност една година

ФК Железница издава сертификати с валидност една година

ФК Железница издава сертификати с валидност една година

От началото на месец ноември администрацията на ФК Железница издава сертификати с валидност една година на всички, които заявят "Клубно членство". Освен поименните сертификати за благодарсност всеки регистриран клубен член получава зимен комплект шапка и ръкавици, както и стилен фен шал с клубния бранд. По традиция ФК Железница осигурява и допълнителни награди и подаръци за своите клубни членове, които се раздават на лотариен принцип. През тази година допълнителната награда е юбилеен медал на ФК Железница, с който ще се сдобият един на всеки петима, внесли своя членски внос най-късно до 15-ти декември 2021 година. 

След края на миналогодишната кампания от ръкововдството на ФК Железница се похвалиха с 50 клубни членства, които бяха заявени в администрацията. През отиващата си вече 2021 година ФК Железница успя да изпълни успешно редица дейности, заложени в Устава на Сдружението, които допринасят за спортната активност в селото. Такива дейности са полагане на доброволчески труд и грижи за поддържане и подобряване на футболната база и превръщането й в приветливо място за спорт и отдих на жителите на село Железница, организация и провеждане на детски и мъжки футболен турнир "Витоша къп", развиване на детски футболни отбори, чийто състав само една година след създаването им вече наброява 28 деца. Редом с това представителният състав на ФК Железница продължава да утвърждава позициите на проспериращ отбор с успешни игри и добри резултати в първенствата от календара на БФС, като завърши на трето място в Столичното първенсто, приключило през месец май, в края на август триумфира с купата от "Витоша къп 2021", а по настоящем е сред челниците в класирането на новия шампионат. 

Тези факти карат ръководството на ФК Железница да се надява, че през тази кампания броят на клубните членове ще бъде удвоен, с което да бъде подпомогната работата на Сдружението и изпълнението на заложените за следващата година дейности.

Всеки желаещ да сключи "Клубно членсвто 2022"  може да отправи своята заявка до администрацията на ФК Железница през facebook страницата на клуба, на е-мейл fc.zheleznitsa@gmail.com или на телефон 0884 016796.

 "Клубно членство" е доброволно дарение за период от една календарна година, с което се подпомага дейността на "Сдружение Футболен клуб Железница".

Годишният членски внос е на стойност 60 лв (45лв. за лица под 18 години). "Клубно членство 2022" се сключва за периода 1.12.2021-30.11.2022. 

Всеки клубен член получава следните подаръци от ФК Железница:

1. Сертфикат за благодарност - издава се поименно с уникален клубен номер.

2. Зимен комплект: шапка с логото на ФК Железница и ръкавички в компактна опаковка за съхранение с клубната емблема.

3. Шал на ФК Железница. 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори