Новина

  • Начало
  • Новини
  • DIAMOND CLEANING НАГРАЖДАВА „ИГРАЧ НА СЕЗОНА”, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ТОП 3 В ОНЛАЙН КЛАСАЦИЯ

DIAMOND CLEANING НАГРАЖДАВА „ИГРАЧ НА СЕЗОНА”, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ТОП 3 В ОНЛАЙН КЛАСАЦИЯ

DIAMOND CLEANING НАГРАЖДАВА „ИГРАЧ НА СЕЗОНА”, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ТОП 3 В ОНЛАЙН КЛАСАЦИЯ

За първи път в четиринайсет годишната история на ФК Железница ще бъде определен „Играч на сезона”. Сезон 2019/20 бе завършен преждевременно след изиграни само 14 от 26 шампионатни срещи. Независимо от това, експертът в почистването Diamond Cleaning реши да удостои със специални статуетки най – добрите през сезона за ФК Железница.

 
Те ще бъдат определени след онлайн гласуване на привържениците на отбора в официалната клубна страница във Facebook. Футболистът, който събере най-много гласове ще получи Диамантената награда за „Играч на сезона”. Ще бъдат връчени и Златна и Сребърна награди за второ и трето място в класацията на Diamond Cleaning за „Играч на сезона”.


Награда ще има и за нашите привърженици. Един от всички, оставили своя вот ще получи ваучер от Diamond Cleaning за безплатно пране на мека мебел и матраци.


Стартът на гласуването ще бъде даден в средата на следващата седмица, а номинирани ще бъдат всички футболисти, които са взели участие в поне 1/3 от мачовете на ФК Железница през сезона. Повече информация за протичането на гласуването и условията за валидност на гласовете, както и визитки на номинираните играчи ще бъдат публикувани на 06.05.20, ден след рождения ден на клуба.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори