Новина

  • Начало
  • Новини
  • 50 дни до "Витоша къ5" - нов формат и повече мачове за всички участници

50 дни до "Витоша къ5" - нов формат и повече мачове за всички участници

50 дни до

Малко повече от месец и половина остава до началото на предсезонния подготвителен турнир "Витоша къп-2022". Съставът на участниците в турнира е потвърден почти на 100% и се очаква в следващите дни да бъде изтеглен жребият за груповата фаза в петото поредно издание на регионалната надпревара. 

За трета поредна година в турнира ще участват 12 отбора, като през тази форматът му ще бъде изцяло обновен в полза оптимизиране на програмата и създаване условия за всички отбори-участници да проведат още по-стегната и успешна лятна подготовка. В новия формат на турнира всички отбори, които са се записали за участие ще имат подсигурени минимум 4 мача преди да напуснат надпреварата. Броят на подготвителните мачове ще бъде още по-голям за тези отбори, които достигнат до финалния етап на "Витоша къп-2022". В досегашните четири издания броят на сигурните за всеки отбор срещи беше три. Общият брой на всички мачове от програмата на турнира остава 26. Всички те ще се проведат в събота и неделя на поредни седмици от 23.юли до 21.август. 

Цялата програма и детайлно разяснение на новия формат на "Витоша къп" ще бъде направено повреме на онлайн техническата конференция преди жребия за груповата фаза. 

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори