Новина

"12 -ят играч" посече ФК "Железница" край летището

След серия от пет последователни успеха, отборът на ФК "Железница" загуби с 1:2 гостуването си на лидера "Витоша" 2 (Бистрица). Мачът бе част от програмата на предпоследния 25-ти кръг и се игра на стадион "Летище" в столицата. 

И в този мач играчите на ФК "Железница" се стараха да играят футбол и открито да премерят сили срещу най-именития състав в групата, като съумяха да му противодействат успешно през цялата среща. Големият пропуск в представянето на ФК "Железница" бе, че не успя да неутрализира "12-я играч" на домакините, в какъвто се превърна съдията на срещата Мурад Адем. 

В последния кръг ФК "Железница" приема столичния първенец "Левски - Раковски" (София). Отбор, срещу който при последния сблъсък от есеннта, ФК "Железница" отново бе омерзен от действията на официалните лица. Действия, потъпкали официалните Правила на футболната игра и Наредбите на БФС, но останали без последствия за провинилите се съдии и делегати. 

ФК "Железница" ще се нуждае от задължителна победа в последния двубой, за да "грабне" бронзовите медали от първенството в трети последователен сезон. Като се вземе под внимание предисторията на двубоя и "турското клане" от Летището, обстановката на стадион "Анева чешма" се очаква да е меко казано враждебна.

Интересуваш се от ФК Железница ?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори