Menu

banner2

Реклама

                    

 

Битка за купата на Витоша ще има и през това лято!

vitoshacupСлед успешното първо издание на турнира през миналото година Витоша къп 2 ще бъде част от официалния спортен календар на БФС за 2019. Домакин и организатор е ФК Железница, а Фондация София 2018 - европейска столица на спорта, отново е основен партньор на събитието.

Целта на турнира е развитие и популяризиране на футбола в столицата и околността и изргаждане на добрия имидж на спорта сред младите. Право на участие в турнира имат всички регистрирани към БФС отбори с аматьорски статут, както и свободно сформирани аматьорски отбори, отговарящи на условията за регистрация.

Витоша къп 2019 отново ще се проведе през месец август на стадиона в с. Железница. Мачовете от турнира се играят в събота и неделя с начален час 10:00 и 18:00 (пълната програма ще бъде одобрена след приключване на регистрацията).

И през тази година форматът ще бъде за 8 отбора, разпределени в две групи по 4. Всеки отбор играе по 3 срещи в груповата фаза на турнира. Първите два тима от всяка група се класират за елиминационната фаза (полуфинали, мач за 3 място и ФИНАЛ). Очакват ни 16 интригуващи футболни срещи, след което ще стане ясен вторият в историята шампион на Витоша.

 

Какво ви дава Витоша Къп?

Всеки отбор, всеки треньор, всеки играч се стреми да постигне успех. За постигането на успех е необходима добра подготовка, а какъв по-добър начин да подготвите вашия отбор за бъдещи успехи от Витоша къп?

Участието в турнира ви дава:
- възможност да играете неофициални срещи, но в състезателна среда;
- отлични условия за игра, естествен затревен терен, чист въздух, високо в планината, далеч от летните градски горещини;
- възможност да срещнете непознати за вас до момента отбори от различни футболни окръзи;
- минимум 3 изиграни срещи (5 за класиралите за елиминационната фаза);
- много награди за отличилите се отбори и играчи;

Свидетелство за успеха на Витоша къп е, че финалистите от Витоша къп 2018 - Железница и Гранит Владая са лидери в ОГ София Юг, а други два от участниците в турнира - полуфиналистът Рилец Говедарци и Витоша Бистрица - също заемат челни места в своите дивизии.

 

Регистрацията за Витоша Къп 2019.

Следете нашия сайт и фейсбук страница и не пропускайте да запазите Вашето място в турнира.

Изтегли Регистрационна форма за Витоша Къп 2019 docx pdf
Изтегли НАРЕДБА Витоша къп 2019 docx pdf
Изтегли Декларация състезатели 2019 pdf
Изтегли Витоша къп 2019 презентация за отборите

 

За Витоша Къп 2018.

ФК Железница е първият шампион, след изненадващ, но напълно заслужен триумф в турнира през лятото на 2018. Отборът грабна трофея след победа 5:3 над Гранит Владая във финала. Един мач, изигран изцяло в духа на цялото състезание. Вълнуващи моменти, страсти и най-вече открита игра и много голове. Ако сте пропуснали да видите този мач на живо може да изгледате пълен запис от срещата тук...

 

Местоположение

Каталог сувенири