Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

Възелът в "желязната" група "А" бе затегнат максимално, след снощната победа на Железница над Витоша Бистрица с 2:1. В най-здравия и напечен мач от началото на турнира домакините успяха да изтръгнат трудна победа срещу един от най-класните отбори в турнира, а и в четвърта лига.

Железница338

 

Опасности пред двете врати имаше до самия край на мача. И двата отбора отправиха по 16 удара към противниковата врата.

Пълната статистика от мача можете да видите тук. Железница събра 3 точки колкото има и отборът на Витоша Бистрица и заема второ място заради победата в прекия двубой. На върха в група "А" остана Армейци Кюстендил. След равенството 1:1 срещу ФК ЦСКА 2 в ранния неделен мач кюстендилци вече имат 4 точки. На четвърто място с 1 точка за момента се намират младите футболисте на ФК ЦСКА 2. Класирането можете да следите тук. При този развой на събитията в тази група всеки един от четирите отбора остава с реални шансове за класиране в следващата фаза на турнира, а в последния кръг от групите ни очакват два директни сблъсъка за полуфинал - Армейци Кюстендил - Витоша Бистрица и ЦСКА 2 - Железница. 

Железница583

 

Финал преди полуфинала ни очаква и в група "Б". Там в директен сблъсък за класиране се изправят отборите на Банкя и Спарта София. Спартанци достигнаха до възможността да играят на полуфинал след изненадващата победа над младите локомотивци (б.а. Локомотив София младша възраст). Банкя на своя страна загуби с 0:1 от Рилец Говедарци в много нервен мач, но остава със сериозни шансове да продължи във Витоша къп до края на август. Единствен Рилец, от всички 8 тима, си осигури класиране кръг преди края и ще излезе в мач срещу Локомотив София с мисъл за втори пореден полуфинал на Витоша къп. 

 

Армейци050

Междувременно бяха обявени датите и часовете за мачовете от елиминационната фаза. Полуфиналите ще се изиграят на 24 август (събота). От 15:45 ще бъде първият полуфинал. В него ще играят победителят от група "А" с втория от група "Б". Веднага след него от 18:30 е вторият полуфинал. Седмица по-късно на 31 август от 18:30 е насрочен финалът на Витоша къп 2019. Мач за трето място ще има в същия ден от 15:45.

Очаквайте подробности...

Витоша къп - 8 отбора 16 мача 1 купа. 

 

 

 

 

Местоположение

Каталог сувенири