Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

Броени дни остават до началото на Витоша къп 2019. Първата среща от турнира ще се изиграе в събота 3-ти август от 10:00 часа на стадиона в село Железница. Откриващият сблъсък противопоставя домакина и миналогодишен шампион Железница срещу гостите от Армейци Кюстендил. 

kamenitza logo

 

Последните приготовления за този мач продължиха до късно снощи, а освен за футболистите, организаторите са се постарали да осигурят

приятни условия по време на мачовете и за зрителите. Те ще могат да се насладят не само на хладина и чист планински въздух, но и на топла скара, допълнена от студена бира с марката на „Каменица”. Освен всичко това „Каменица” ще осигури много награди за някои от най-успешните отбори по време на груповата фаза. Награди ще се дават и за индивидуално отличилите се футболисти, както и за феновете, участвали в някои от организираните Facebook игри.

За момента е обявено, че стекове с бира след груповата фаза ще получат отборът с :*
- Най-малко извършени нарушения.
- Най-много отбелязани голове.
- Най-малко допуснати голове.**

*По време на Витоша къп ще бъде водена пълна отборна статистика, която ще отбелязва: точни и неточни удари, извършени нарушения, жълти и червени картони и засади.


**Ако един отбор вече е спечелил награда в дадена категория, наградата в следващата ще получи вторият в класацията.


Индивидуалните награди ще бъдат обявявани преди началото на срещите.

Не пропускайте Витоша къп от 3 - ти до 31 - ви август 2019 в село Железница -  8 отбора - 16 мача - 1 купа. 

 

 

Местоположение

Каталог сувенири