Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

Само 15 дни остават до старта на второто поредно издание на Витоша къп. И тази година турнирът, който се провежда в с. Железница е част от спортния календар на БФС и София 2018 – европейска столица на спорта.

Надежда012

Турнирът започва на 3. Август от 10:00 сутринта с мач между миналогодишните шампиони и домакин на

събитието ФК Железница и дебютантите от ФК Армейци Кюстендил. Двата отбора не са срещали до момента на футболния терен, а е интересното е, че и двата състава завършиха на 3-то място в своите лиги през миналия сезон. Железница изостана в борбата за титлата на София юг в самия край на първенството, а ФК Армейци се окичи с бронзовите медали на ОГ Кюстендил – Осогово още в дебютния си сезон.

Надежда030

Втората среща от първия ден на турнира противопоставя опита на младостта. В нея един срещу друг излизат Витоша Бистрица и дублиращият отбор на ФК ЦСКА 1948, който е съставен изцяло от юноши на софийския клуб. Мачът е с начален час 18:00 на трети август.

Надежда027

Програмата на Витоша къп 2019 предвижда на следващия ден в неделя отново да се изиграят два не по-малко интересни сблъска. От 10:00 старт на втория ден от турнира ще дадат Банкя 2009 и Локомотив София. Отборът, ръководен от Юли Петков е изграден предимно от юноши на столичните железничари, както и опитни футболисти на Локомотив 2016, представител на АОГ – София север.

Надежда016

Втората среща противопоставя два напълно непознати един за друг съперника. От 18:00 на стадиона в с. Железница един срещу друг ще излязат представителят на АОГ-София юг Спарта и миналогодишният полуфиналист от Витоша къп- звездният тим на Рилец Говедарци.

Очаквайте подробности…

8 отбора 16 мача 1 купа

 

 

Местоположение

Каталог сувенири