Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

 пролетен сезон

Въпреки, че не игра през уикенда ФК Железница получи служебна победа над отказалия се от участие в първенството отбор на Младост 2015. ФК Железница спечели последните си три срещи от есенния дял и стартира с нови две пролетния, което води до серия от 5 поредни победи – най дългата серия през настоящия сезон. Припомняме, че най-дългата серия от победи в историята на ФК Железница

бе постигната през миналия сезон, когато тимът спечели рекордните 15 поредни официални мача.


Две са положителните страни в текущата серия от победи за ФК Железница. На първо място три от тях бяха спечелени като гост на изключително тежките терени в Кокаляне, Долни Пасарел и Люлин, където доста често гостуващите отбори „стъпват на криво“. 


Вторият положителен знак е головата разлика 20:3 и по - специално броят на допуснатите голове. ФК Железница играе доста колебиво в защита и макар, че е сред топ 5 в класирането е един от отборите с най-много допуснати голове в дивизията. Към момента не е ясно кога най-рано ФК Железница ще има възможност да продължи своята победна серия. Както беше съобщено по-рано днес всички първенства и турнири от аматьорския футбол в системата на БФС бяха преустановени. 

Спирането на първенствата и турнирите ще бъде в сила до второ нареждане, съобразно ситуацията в страната и решения на Националния оперативен щаб.

Местоположение

Каталог сувенири