Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

 

В деня за Прошка ФК Железница не прости на Люлин и записа задължителна победа срещу последния в класирането с 4:1. Успехът обаче не дойде никак лесно, а главната заслуга за това имаше стражът на домакините, който със своите чудесни намеси спаси своя отбор от по-голяма загуба.

 

Състав:


1. Стойко Йовчев, 13. Николай Цветанов, 20. Анатолий Банков, 4. Дафин Миладинов, 3. Георги Вълчанов, 19. Александър Кюркчиев, 10. Захари Младенов, 11. Владислав Шумантов, 9. Виктор Младенов, 6. Димитър Бояджиев, 17. Ермес Кандела (7. Ангел Кюмюрджиев, 16. Марио Христов, 18. Станислав Георгиев).


Първо Полувреме:


ФК Железница достигна до бързо откриване на резултата, след като Виктор Младенов бе изведен с далечен пас на Захари Младенов и прехвърли излезлия да го посрещне вратар на домакините. Ермес Кандела имаше две отлични възможности да увеличи аванса на гостите от близка дистанция стреля в тялото на вратаря. Резултат на полувреме 0:1.

Второ полувреме:


В началото на втората част Ермес Кандела отново имаше отлична възможност, но останал очи в очи с вратаря пропусна да отбележи гол, а при последвалата добавка удар на Захари Младенов бе избит пред голлинията от защитник на Люлин. След тази ситуация в игра се появи Станислав Георгиев, който замени Ермес Кандела, а малко по-късно Железница стигна до втори гол. Виктор Младенов се възползва от гершка на Люлин при изнасянето на топката и отбеляза. Още в следвашата атака обаче домакините върнаха един гол – 1:2.
Дебютни минути през този сезон записа един от важните футболисти на Железница Ангел Кюмюрджиев, като остави добри впечатления с представянето си. От тук до края на мача освен многото спасявания на стража на домакините остана време и за Владислав Шумантов да блесне с две попадения, първо от бялата точка за нарушение срещу З. Младенов, а малко по-късно и с красив удар под напречната греда. В последните минути на мача в игра се завърна и Марио Христов, който също пропусна мачовете от зимната подготовка.

ФК Железница запази временна 5-та позиция в таблицата. В неделя жленчани трябва да приемат отбора на ФК Младост 2015. По непотвърдена информация нашите ще спечелят тази среща служебно, тъй като отборът на Васил Ивански се е отказал от участие в първенството.

Всички резултати от 14 - кръг и временно класиране можете да видите като посетите секцията за 4-та лига през снимката по-долу:

Местоположение

Каталог сувенири