Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

ФК Железница е близо до създаването на детски отбор при най-малката възрастова група за деца, родени през 2014 и 2013 година. Записването продължава, а всеки родител, който желае да запише детото си при ФК Железница може да го направи като кликне с мишката върху надписа на снимката "Записване тук" и след това попълни нужните полета. Повече за проекта ДЮШ Синове на Витоша можете да прочетете в статията.

ФК Железница стартира набирането на деца за създаването на детски отбори. Тренировките ще се провеждат предимно на естествения затревен терен в с.Железница. Целта на клуба е да привлече и ангажира със спортна дейност дечицата, които живеят в Железница и околните населени места. Благодарение на отличната мобилност до планинското село от южните квартали на София, тренировките ще бъдет достъпни и за децата от тези жилищни райони.

Желанието на клубното ръководство е от ессента на 2020 година поне един детски подготвителен отбор да представлява ФК Железница в столичните първенства. За да бъде възможно това от клуба обявиха записването на деца за окомплектоване на детската школа. За участие в детските отбори на ФК Железница ще бъдат набирани деца, родени през 2014, 2013, 2012, 2011,2010 и 2009 година. 

"Ще дадем шанс на всички дечица, които имат желание да се присъединят към нашия клуб и да споделят идеята "Синове на Витоша". Основната мисия на нашата детска школа ще бъде възпитателна и образователна. Работейки отговорно и търпеливо ще се стремим да създадем приятни изживявания за децата, които да породят у тях на първо място любов към играта. Удоволствието от играта, в допълнение с колективното естевство на футбола,  ще развие бързо качества като спортсментсво, отборен дух и приятелсво, непримиримост, воля за победа и уважение към съотборник и противник, които ще помогнат на нашите възпитаници да бъдат добри хора и пълноценна част от обществото", заявиха от клуба.

Стартът на заниманията е планиран за началото на месец юни 2020 година при условие, че бъдат събрани необходимият минимален брой деца за дадена възрастова група. Членският внос е 35 лв. на месец и срещу него децата ще получават три тренировки седмично. След като отборите бъдат окомплектовани ще бъдат организирани и поредица от приятелски мачове срещу други отбори. Предвидено е и участие в турнири. 

Тренирочъчните занимания през летните месеци ще се провеждат на затревения терен в с. Железница сред чист планински въздух. В момента ФК Железница разполага в състава на мъжкия си отбор с голям брой лицензирани треньори по футбол, специализирани в работата с деца. 

За повече информация:

тел.: 0884 016796 

е-майл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

уеб сайт - www.fczheleznitsa.com

Facebook - SinoveNaVitosha

 

Местоположение

Каталог сувенири