Menu

banner2

Реклама

 Дюш

 

Железница гостува на Левски в неделя!

Copy of Football Match Review Youtube Thumbnail Made with PosterMyWall 4

Първенството в четвърта лига София столица продължава през уикенда с мачовете от 4-ти кръг. В този кръг ФК Железница ще играе за първи път на чужд терен през настоящия сезон. 

 

Първите три мача от първенството до момента бяха изиграни на домакинския стадион в полите на Витоша, а железничани записаха 2 изразителни победи и загуба от столичния първенец. 

За мача в неделя на разположение няма да бъдат голям брой ключови футболисти в селекцията на Синове на Витоша. В състава обаче се завръща Веселин Донков, който пропусна началото на сезона. 

Левски Раковски е един от трите отбора, над които ФК Железница все още не е постигал победа в шампионата (б.а. другите два отбора са ФК ЦСКА 1948 2 и Обеля Сити, срещу които обаче ФК Железница все още не е изиграл официален мач). Като балансът от досегашните 6 срещи е 5 победи в полза на Левски Раковски и 1 равенство. 

След изиграни 3 мача от началото на първенство в четвърта лига, ФК Железница е отборът с най-добро нападение (19 отбелязани гола), а Десислав Аризанов води в листата с голмайстори с 8 попадения. Захари Младенов е на трето място с 5. От настоящия сезон пълна статистика за изиграните мачове, както и моментната форма на отборите можете да следите на официалния сайт на ФК Железница.  Всички отбори от четвърта лига София Столица Юг, които желаят да попълнят профилите на своите отбори и играчи могат да се свържат с администратора на сайта като използват формата за контакт. 

 

 

Местоположение

Каталог сувенири